Herfst kennisevents: een groene klimaatadaptieve stad, hoe doe je dat?

18-09-2023

Na een succesvol eerste Zomers Kennisevent in noord Nederland, nodigen TAUW en Duurzaamheidskaart u graag uit voor nieuwe kennisevents op een locatie bij u in de buurt!

We gaan wederom graag met u in gesprek over de Landelijke Maatlat voor een groene klimaatadaptieve gebouwde omgeving. En nemen u mee in de laatste Klimaatadaptatie ontwikkelingen zoals de nieuwste richtlijnen, inzichten en monitoringsystematiek.

Het beloven interactieve middagen te worden waarbij u met elkaar in gesprek kan gaan en natuurlijk zelf achter de knoppen kan zitten van handige klimaatadaptatie applicaties. Uiteraard sluiten we af met een hapje en drankje!

De herfst sessies vinden plaats op de TAUW kantoren in:

  • Eindhoven: donderdagmiddag 26 oktober
  • Utrecht: donderdagmiddag 23 november
  • Deventer: donderdagmiddag 30 november

Aanmelden kan eenvoudig en snel via dit formulier!

Nieuwsgierig? Bekijk dan de uitnodigingsvideo hiernaast!

Heeft u vragen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.