Duurzaamheidsverklaring

We zijn toegewijd aan het creëren van een duurzame toekomst door middel van onze bedrijfsactiviteiten. Ons doel is om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en onze sociale en economische impact in de gemeenschappen waarin we opereren te maximaliseren. 

Onze producten zijn ontworpen om onze klanten te ondersteunen bij hun duurzaamheidsdoelstellingen, zoals de overgang naar schone energie en klimaatadaptatie. We zetten ons in om onze CO2-uitstoot en afvalproductie te verminderen door middel van efficiënt energie- en resourcebeheer. Ons duurzame datacenter draait volledig op hernieuwbare energie en levert warmte aan het Groningse warmtenet (QTS-datacenter in Groningen: Netherlands-Groningen Data Centers | QTS | Colocation Provider (qtsdatacenters.com)). We zullen blijven investeren in duurzame technologieën en processen om onze ecologische impact te verminderen. 

Daarnaast streven we naar een eerlijke en ethische werkomgeving waarin al onze medewerkers worden gerespecteerd en gewaardeerd. 

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.