Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.duurzaamheidskaart.nl en de door Duurzaamheidskaart B.V. geleverde producten en diensten.

Voor de Producten van Duurzaamheidskaart

Op de producten van Duurzaamheidskaart zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. De Algemene Voorwaarden bestaan uit een algemeen deel en drie bijzondere delen: de Licentie, de Webservices en de Service Level Agreement (SLA).

Via de volgende link zijn de voorwaarden in te zien: Algemene Voorwaarden Duurzaamheidskaart Producten. De laatste versie van de Algemene Voorwaarden is versie 1.0 van November 2022.

Voor de Website van Duurzaamheidskaart

Duurzaamheidskaart B.V. streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wij behouden ons het recht voor om de informatie op de website te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder voorafgaande mededeling. Duurzaamheidskaart aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Duurzaamheidskaart is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Duurzaamheidskaart.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.