Gemeente Beek aan de slag met Duurzaamheidskaart

09-10-2023

Maandag 9 oktober was een geweldig duurzaam moment voor de Gemeente Beek: de Duurzaamheidskaart Beek werd gelanceerd!

Tijdens een online sessie kregen beleidsmedewerkers een instructie van de mogelijkheden van deze innovatieve kaart. Duurzaamheidskaart biedt Gemeente Beek een waardevol hulpmiddel om meer grip te krijgen op lokale kansen voor zonne-energie én omgevingswarmte.

Provincie Limburg stelde vorig jaar al een regionale Duurzaamheidskaart voor zonne-energie beschikbaar aan de Limburgse gemeenten. Gemeente Beek koos ervoor deze te upgraden tot eigen kaart met nog meer data en informatie, waaronder nuttige inzichten over Aquathermie en Riothermie. Met behulp van deze inzichten onderzoekt gemeente Beek welke gebouwen kansrijk zijn om te verwarmen met behulp van riothermie.

We bedanken Anouschka SmeetsPaul Janssen en William van de Wauw voor hun waardevolle bijdrage tijdens de implementatie en oplevering. Ook wensen we Gemeente Beek alvast veel succes bij het effectieve gebruik van de Duurzaamheidskaart!

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.