Geslaagd kennisevent Zuid-Nederland!

27-10-2023

We kijken terug op een geslaagd kennisevent β€œEen groene klimaatadaptieve stad, hoe doe je dat?β€œ Op 26 oktober mochten wij vanuit TAUW en Duurzaamheidskaart weer in gesprek gaan met gemeenten over de laatste ontwikkelingen, de nieuwste richtlijnen op het gebied van klimaatadaptatie.

Tijdens deze goed bezochte kennisuitwisseling ontvingen wij gemeenten uit het zuiden van ons land.  Het werd een middag van open reflectie, uitdagende vragen en concrete oplossingsrichtingen. Daarbij werd er stil gestaan bij monitoring systemen die kunnen bijdragen aan voortgangsrapportage naar raadsleden maar ook hoe de bewoners hierbij betrokken kunnen worden.

De demonstraties van de informatieproducten op te thema’s Groen (3-30-300) en Hitte (afstand tot koelte) werden enthousiast ontvangen.

Wij danken de gemeenten Boxtel, Sint Michielsgestel, Helmond, Geldrop-Mierlo, Leudal, Waalwijk, Son en Breugel en de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant voor hun proactieve bijdrage en zien mooie kansen om verder met elkaar op te trekken richting de individuele doelstellingen van gemeenten.

Graag nodigen wij u uit voor de november sessies:

  • Utrecht: donderdagmiddag 23 november
  • Deventer: donderdagmiddag 30 november

Aanmelden kan eenvoudig en snel via dit formulier!

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.