Deventer op 30 nov. dé hotspot voor Duurzaamheidskaart

19-12-2023

Op deze dag verzamelden geïnteresseerden zich in Deventer tijdens twee georganiseerde events om geïnspireerd te raken door de mogelijkheden die ons platform te bieden heeft. Kortom er was heel veel duurzaamheidsinteractie in Deventer.


MapGear – GeoApps Innovatiedag 2023 (De Gasfabriek)

Tijdens dit drukbezochte evenement georganiseerd – door MapGear in samenwerking met haar partners – verzorgde Patrick Morren een live demonstratie van Duurzaamheidskaart die veel enthousiaste reacties los maakte bij de deelnemers. Duurzaamheidskaart is een mooi praktijkvoorbeeld waar de mogelijkheden van GeoApps goed tot haar recht komen in de Viewers, Maptours en Dashboards die per product geleverd worden. Vervolgens nam Laurent Bakker namens Duurzaamheidskaart deel aan de ronde tafel met experts. Centraal in dit gesprek stond de waarde van data en de kracht van visualisatie bij het ontwikkelen van nieuwe innovatieve adviesdienstverlening.


Kennissessie TAUW & Duurzaamheidskaart (TAUW Deventer)

Dezelfde middag gingen 5 gemeenten in gesprek op het hoofdkantoor van TAUW over actuele klimaatuitdagingen. Tijdens een inhoudelijke bespreking van de landelijke maatlat Groene klimaatadaptieve gebouwde omgeving werd door experts van onder andere Gemeente Den Haag, Nijkerk, West-Betuwe en Barneveld gedeeld waar zij staan in deze opgaven. Mooie voorbeelden over Groen (3-30-300) Hitte strategieën en het effect van maatregelen voor bewoners kwamen voorbij. Ook hier was de mening dat Data-analyses een van de belangrijke bouwstenen is om grip te krijgen op de voortgang. Daarom gaan wij in 2024 door met het ontwikkelen van passende oplossingen voor de uitdagingen in de energietransitie en een bijdrage leveren op de klimaat uitdagingen.


Wij wensen u en uw naasten fijne feestdagen en een mooi nieuwjaar toe!

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.