Aan de slag met uw duurzame voornemens!

09-01-2024

In 2023 jaar zijn we actief in gesprek gegaan met verschillende Nederlandse gemeenten. Gezamenlijk hebben we Duurzaamheidskaart geoptimaliseerd om nog effectiever in te spelen op de actuele uitdagingen op het gebied van energie en klimaat. Mede dankzij de waardevolle bijdragen en expertise van onze partners is de Duurzaamheidskaart verrijkt met nieuwe producten.

Graag gaan wij in 2024 samen met u op zoek naar oplossingen voor uw gemeente. Direct ge├»nteresseerd? Wij plannen graag een ori├źnterende afspraak met u in!

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.