Gemeente Stein kiest Duurzaamheidskaart voor zonne-energie en duurzame warmte

25-01-2024

We zijn verheugd dat Gemeente Stein ervoor heeft gekozen om de mogelijkheden voor zonne-energie en duurzame warmte in kaart te brengen met behulp van Duurzaamheidskaart.

De Duurzaamheidskaart Stein bundelt alle kansen voor zonne-energie en omgevingswarmte in deze Limburgse gemeente binnen één gebruiksvriendelijke applicatie. Dit online kaartdashboard bevat meerdere lagen die gedetailleerd inzicht bieden in zonne-energie, zoals de huidige benutting van geschikte daken met zonnepanelen per buurt of gebouwtype. Daarnaast maakt de kaart het mogelijk snel te analyseren waar er nog ruimte is voor zonnepanelen, bijvoorbeeld op buurthuizen, scholen of bedrijventerreinen. De omgevingswarmtekaart bevat inzicht in de kansen voor duurzame warmte, zoals bijvoorbeeld aquathermie en riothermie, en zal door beleidsmedewerkers van de gemeente Stein worden ingezet om gebiedsstrategieën en beleid te ondersteunen.

De Duurzaamheidskaart Stein zal binnenkort beschikbaar worden gesteld aan de geautoriseerde medewerkers binnen de gemeente. Wil je meer weten over dit project? Neem dan gerust contact met ons op of houd onze LinkedIn-pagina in de gaten.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.