Zomer Kennisevent: een groene klimaatadaptieve stad, hoe doe je dat?

03-07-2023

TAUW en Duurzaamheidskaart nodigen u graag uit voor onze interactieve kennisupdate over de Landelijke Maatlat voor een groene klimaatadaptieve gebouwde omgeving.  We nemen we u graag mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Klimaatadaptatie, zoals de landelijke maatlat, nieuwste richtlijnen en monitoringsystematiek.

Het belooft een interactieve middag te worden waarbij u ook met elkaar in gesprek kan gaan en natuurlijk zelf achter de knoppen kan zitten. Uiteraard sluiten we af met een hapje en drankje! De eerste sessie staat al voor de zomer gepland in Assen op het TAUW kantoor. Nieuwsgierig? Bekijk dan direct onze uitnodigingsvideo hieronder!

Aanmelden kan eenvoudig en snel via dit formulier! Heeft u vragen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.