Hitte Inzicht: direct aan de slag met een hittebestendige stad!

06-07-2023

Heb jij het gemerkt? Afgelopen maandag (3 juli) staat namelijk in de boeken als de ‘Hottest Day Ever on Earth!

Een uitdagende klimaattrend, waar we ook in onze steden mee te maken hebben. Een goed ingerichte buitenruimte met voldoende schaduw, groen en koele plekken zorgt dat de stad tijdens zeer warme dagen aangenaam en leefbaar blijft.

Voor een hittebestendige stad kunnen beleidsmakers gebruik maken van 3 ontwerprichtlijnen. Samen met onze partner TAUW Nederland zet Duurzaamheidskaart deze richtlijnen op kaart. Zo kunt u direct aan de slag met een hittebestendige stad!

Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk dan snel onze laatste video!

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.