Welkom bij Duurzaamheidskaart, gemeente Stadskanaal!

14-03-2024

Gemeente Stadskanaal zet volop in op de transitie naar een duurzame toekomst! Zo ondersteunt de gemeente haar inwoners al jarenlang bij het treffen van energiebesparende maatregelen, zoals via een energieloket en met hulp van energiecoaches. Zo maakt de gemeente de overstap naar groene energie makkelijker.

En daar stopt het niet! De gemeente heeft ambitieuze doelen gesteld, waaronder het opwekken van maar liefst 0,43 TWh zonne-energie per jaar tegen 2030. Om deze doelstellingen te verwezenlijken heeft gemeente Stadskanaal gekozen voor een samenwerking met Duurzaamheidskaart. Een slim online platform dat gedetailleerd inzicht biedt in de potentie van zonne-energie op gebouwen.

Met Duurzaamheidskaart kunnen beleidsmedewerkers van Stadskanaal gerichte analyses uitvoeren, waarbij data over zonne-energie wordt gecombineerd met andere relevante data, zoals gebouwgegevens en energielabels. Een krachtig instrument om duurzaamheidsbeleid vorm te geven!

We heten gemeente Stadskanaal van harte welkom als nieuwe gebruiker van Duurzaamheidskaart en wensen alle betrokkenen succes bij de ingebruikname van deze waardevolle tool.

#Duurzaamheidskaart #GemeenteStadskanaal #Duurzaamheid #Zonne-energie

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.