Gemeente Leiden kiest voor Duurzaamheidskaart

15-05-2023

We zijn verheugd dat ook Gemeente Leiden ervoor heeft gekozen om de kansen voor zonne-energie en duurzame warmte in kaart te brengen met behulp van Duurzaamheidskaart.

Met de Duurzaamheidskaart Leiden worden de kansen voor zonne-energie én omgevingswarmte in deze historische stad samengebracht. De Omgevingswarmtekaart wordt al enkele jaren succesvol gebruikt door beleidsmedewerkers van de gemeente Leiden om gebiedsstrategieën en beleid te ondersteunen. Door deze inzichten te combineren met inzichten voor zonne-energie op daken, wordt één integrale kaart gecreëerd waarin alle kansen eenvoudig gecombineerd kunnen worden.

Ook wordt een benuttingskaart toegevoegd waarmee snel inzichtelijk wordt hoe de groei van bijvoorbeeld zonnepanelen per buurt ervoor staat.

De Duurzaamheidskaart zal binnenkort beschikbaar worden gesteld aan de geautoriseerde medewerkers binnen de gemeente. Wil je meer weten over dit project? Neem dan gerust contact met ons op of houd onze LinkedIn-pagina in de gaten.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.