Lancering DZHK gemeente Sittard-Geleen

20-04-2023

Gisteren was het een mooie dag voor Gemeente Sittard-Geleen, de Duurzaamheidskaart werd gelanceerd! Tijdens een online sessie kregen beleidsmedewerkers en data-analisten een demonstratie van alle mogelijkheden van deze innovatieve kaart. Duurzaamheidskaart biedt de gemeente een geweldige kans om meer grip te krijgen op lokale kansen voor zonne-energie én omgevingswarmte.

Nadat Provincie Limburg vorig jaar al een regionale Duurzaamheidskaart in gebruik nam voor zonne-energie, ging Gemeente Sittard-Geleen nog een stapje verder: de kaart werd uitgebreid met nuttige inzichten over o.a. aquathermie en riothermie. Ook werden functies toegevoegd om de kansen op bedrijventerreinen te analyseren.

Wij bedanken Indy Rozenboom en Inge Klaassen voor de prettige samenwerking tijdens de implementatie. We wensen Gemeente Sittard-Geleen veel succes in het effectief gebruikmaken van Duurzaamheidskaart!

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.