Nieuw van DZHK: Netcongestie op kaart

18-04-2023

Je hebt vast wel eens gehoord over netcongestie? Dit probleem van overbelasting van het elektriciteitsnetwerk speelt op steeds meer plekken en kan de voortgang van duurzame energieprojecten vertragen. Het heeft dus behoorlijke consequenties voor de duurzame ambities van gemeenten en RES-regio’s. Zo kunnen grote gebouwen die ruimte hebben voor veel zonnepanelen vanwege netcongestie toch afvallen.

Duurzaamheidskaart.nl heeft de impact van netcongestie voor grootschalig zon op dak berekend en in beeld gebracht in deze online impactkaart. Je kunt de online kaart hier bekijken: https://lnkd.in/dbHcwiMK

Meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op via info@duurzaamheidskaart.nl

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Laat hier uw gegevens achter, dan maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.