Een duurzame en veilige leefomgeving

Het vaststellen van klimaatdoelstellingen is een lastige opgave, het behalen hiervan nog veel lastiger. Het realiseren van duurzame doelstellingen vereist dataen slimme tools, maar ook inzicht in de laatste technische ontwikkelingen. U bent hiervoor grotendeels afhankelijk van ervaringen en projecten van anderen. Hoe krijgt u grip op de duurzame kansen in uw gemeente of provincie?

Wij zijn specialist in slimme tools die onafhankelijk inzicht geven in de duurzame mogelijkheden in uw gemeente of provincie. We werken nauw samen met specialisten op het gebied van duurzaamheid, energietransitie en klimaatadaptatie.

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke tools om inzicht te krijgen in de verduurzamingsmogelijkheden in een buurt of wijk of gehele gemeente of provincie. Heeft u al beschikking over eigen data? Wij helpen u graag om deze te visualiseren en beschikbaar stellen in nuttige toepassingen. Data en kaarten zijn voor ons geen doel op zich, maar dragen bij aan een snellere verduurzaming en energietransitie.

Ook leveren wij diverse direct bruikbare databestanden (zoals bijvoorbeeld de potentie van gebouwen voor zonnepanelen of groene daken) waarmee u inwoners kunt stimuleren om mee te helpen met het duurzame en veiliger maken van de leefomgeving.

Veel overheidsorganisaties maken al jarenlang gebruik van onze producten en diensten.