Uw kennis optimaal benutten

U bent specialist in uw eigen vakgebied en actief betrokken bij projecten op het gebied van duurzaamheid of energietransitie. Voor het realiseren van uw project is het noodzakelijk te beschikken over actuele data, slimme tools én uw eigen domeinkennis om het juiste advies te kunnen geven of beleid te ontwikkelen.   Wij zijn technisch specialist in slimme tools voor het online publiceren en analyseren van data en wij helpen u graag.

We bieden een gebruiksvriendelijke en interactieve kaartviewer GeoApps waarmee u uw opdrachtgevers in een handomdraai – in uw eigen huisstijl – inzicht biedt in bijvoorbeeld de verduurzamingsopties binnen een bepaalde buurt, wijk of gemeente. Het is uiteraard ook mogelijk uw eigen data of kaartlagen te gebruiken of om zelf gebiedsanalyses te bedenken. We hebben diverse kant-en-klare tools en voorbeelden op de plank liggen om u snel van dienst te kunnen zijn.

Daarnaast leveren we bruikbare databestanden (zoals bijvoorbeeld de potentie van gebouwen voor zonnepanelen of groene daken) die u helpen bij de uitvoering van uw project. Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen bij uw duurzaamheidsproject, kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Diverse toonaangevende adviesburau’s maken al dagelijks gebruik van onze applicaties.