Duurzaamheidstafel

De ideale tool om samen succes te van maken van duurzame kansen

Inzicht ontstaat aan de Duurzaamheidstafel

Visualiseren, inventariseren, presenteren en samenwerken

Inzicht krijgen in kansen voor verduurzaming in uw gemeente, stadsdeel of wijk: dat is de Duurzaamheidstafel. Rond die tafel bekijkt en bespreekt u met collega’s en stakeholders de potentie en plannen van bijvoorbeeld de installatie van zonnepanelen, de aanleg van groene daken of het gebruik van nieuwe technologieën zoals geothermie en riothermie.

Kansen in beeld

Weten of kansen voor verduurzaming ook echt realiseerbaar zijn, vergt afstemming en overleg met stakeholders. Vraag en aanbod van duurzame energie samenbrengen is essentieel. Energie uit aquathermie heeft bijvoorbeeld potentie als er dichtbij afnemers zijn. Zonnepaneelprojecten hebben pas zin als objecteigenaars instemmen en er voldoende deelnemers zijn.  De Duurzaamheidstafel geeft het visuele inzicht in die duurzame kansen en helpt om samen met collega’s, bedrijven en bewoners te ontdekken welke scenario’s haalbaar zijn. In verschillende gemeenten heeft ons interactieve touchscreen met informatieve en interactieve kaarten zijn succes al bewezen.

Duurzaamheidskaarten

 

De Duurzaamheidstafel bevat diverse kaarten die inzicht geven in de oplossingen voor verduurzaming van gebouwen of gebieden. Ook kunt u eenvoudig eigen kaartdata of
applicaties inladen, bijvoorbeeld voor het raadplegen van uw eigen duurzaamheidskaarten, projecttekeningen, actuele gebiedskaarten, gebouwenkaarten of kaarten met wijk- en buurtstatistieken. Met de Duurzaamheidstafel kunt u eenvoudig in- en uitzoomen, informatie per object of gebied opvragen of opmerkingen toevoegen.

 

Snel inzicht in kansen

Interactief samenwerken

Duurzaam vergaderen

Voor 1 tot 8 personen

Te koppelen aan elke applicatie

Multitouch beeldscherm

Overal gebruiksgemak

 

Iedereen kan de Duurzaamheidstafel bedienen. De informatieve en interactieve kaarten laten zich makkelijk raadplegen en aanpassen. De Duurzaamheidstafel is intuïtief, zonder muis of toetsenbord en vereist geen training. De tafel is verrijdbaar, kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Zo kunt u hem overal gebruiken. 

Direct aan de slag

 

De Duurzaamheidstafel is compatible met alle gangbare GIS-applicaties en bestandsformaten. Tijdens een intakegesprek inventariseren we welke software en kaarten uw organisatie gebruikt. Op basis van uw wensen richten wij uw Duurzaamheidstafel in. Zo kunt u er met uw collega’s direct mee aan de slag!

 

9

Effectief overleg, betere resultaten

Interactief overleg met digitale kaarten zorgt voor meer inzicht en betrokkenheid. Dat levert sneller betere resultaten op.

 

9

Makkelijk multi-inzetbaar

U kunt de Duurzaamheidstafel ook gebruiken voor het bespreken van projectplanningen, presenteren van ontwerpen of ter ondersteuning van scrumsessies.

 

9

Compatible met eigen GIS-applicaties

De Duurzaamheidstafel werkt naadloos samen met alle gangbare GIS-software op desktop of online en alle geo-bestandsformaten. U hoeft dus geen nieuwe of extra software aan te schaffen. 

9

Vrijblijvend uitproberen

De Duurzaamheidstafel is ook te huur, bijvoorbeeld voor ontwerpsessies, workshops of informatiebijeenkomsten.

 

Onze klanten

 

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u de Duurzaamheidstafel een keer uitproberen? Neem contact met ons op!